Glaserede gulerødder

...klassisk engelsk

 

Klassisk engelsk tilbehør, der går godt til alt, men i særdeleshed er godt sammen med noget kød

Tid: 60 min.
Personer: 4
Credits: Brdr. Price

Ingredienser

  • 5 gulerødder
  • 2 tsk. sukker
  • Hønsebouillon
  • En (pæn) klump smør
  • Salt og peber
  • Friskhakket persille

    Fremgangsmåde

  • Skræl gulerødderne og skær dem i skrå skiver på 4-5 centimeters tykkelse.
  • Kom gulerødderne i en gryde sammen med smør, sukker, salt og peber samt hønsebouillon til det står lidt over gulerødderne.
  • Lad dem koge til de er nogenlunde møre. De må endelig ikke koge ud.
  • Tag gulerødderne op og kog væsken ind til den begynder at blive tyk.
  • Kom gulerødderne tilbage i gryden og vend dem rundt.
  • Drys med friskhakket persille og server.

    Servering

    Serveres f.eks. til Engelsk roastbeef med roast potatoes, sovs og peberrodscreme.