Lammefrikadeller

 

TIP:
Hvis du ikke er så glad for lammekød, så kan oksekød bruges - men så er det ikke lammefrikadeller...

Tid: 30 min.
Antal: 13-14 stk.
Credits: Pia Andreassen, ugebladet Søndag

Ingredienser

  • 500 g. hakket lammekød
  • 1 æg
  • 4 spsk. hakket løg
  • 5 fed hvidløg
  • 2 spsk. pinjekerner
  • 1-2 tsk stødt spidskommen
  • 2 spsk. hakket persille
  • 1,5 tsk. salt
  • Peber

    Fremgangsmåde

  • Rør kødet med salt.
  • Tilsæt æg, persille, presset hvidløg, løg, hakkede pinjekerner, spidskommen og peber.
  • Rør det til en fars
  • Form farsen til frikadeller med en spiseske (eller din autoriserede frikadelleske)
  • Steg dellerne i olie 4-5 minutter på hver side.

    Servering

    Serveres med dahl, tzatziki og naanbrød.