Mørbradmedallion

...mørbradbøffer i baconsvøb

 

TIP:
Skal det gå endnu hurtigere, så skift Hasselback-kartoflerne ud med løse ris.

Hilda Heick serverede i programmet Price Inviterer denne ret med svinemørbrad skåret i medaljoner med baconsvøb, og serveret med hasselbackkartofler og peberfrugtsovs. Opskriften på svinemørbrad er nem og hurtig, og James Price gav den karakteren 8 med pil op i programmet.

Tid: 30 min.
Personer: 4
Credits: Hilda Heick

Ingredienser

  • 2 svinemørbrad (ca. 800 g)
  • 2 pakker bacon

    Fremgangsmåde

  • Mørbradene afpudses og skæres i medaljoner ca. 4 stk. pr. mørbrad.
  • Bacon vikles omkring, og sættes evt. fast med tandstikker.
  • Bøfferne steges ca. 4 min på hver side...
  • ...eller brunes hurtigt af på varm pande, og sættes i ovnen på 180° indtil bacon er sprødt.

    Servering

    Serveres med Hasselback kartofler eller løse ris samt peberfrugtsovs