Hvidløgs-ostebrød
...til den groteske side
Dette hvidløgs-ostebrød er en fantastisk snack. Man trækker simpelthen brødet fra hinanden og får den mest udsøgte blanding af brød, smør, hvidløg og ost. Perfekt til en drink på terrassen.
Tid: 40 min.
Personer: 4-6
Credits: Delish
|
Ingredienser
Et stort hvidt brød med sprød skorpe
100 g. smør
4 fed hvidløg
2 spsk. hakket persille (kan undværes)
100 gram rød cheaard
100 gram blød hvid ost (ikke Gouda)
Fremgangsmåde
Smelt smørret og bland det med hvidløg og persille.
Skær dybe ridser i brødet, først på den ene led og derefter på den anden.
Pensel grundigt med hvidløgssmørret i samtlige revner på brødet.
Læg derefter aflange skiver af de to oste i reverne - skiftevis.
Pensl brødet med mere hvidløgssmør.
Pak brødet ind i sølvpapir og bag det i ovnen i 20 minutter på 180° varmluft.
Servering
Kan serveres som snack til en drink på terrassen eller sammen med nachos med kylling og guacamole.