Hvidløgs-ostebrød

...til den groteske side

 

Dette hvidløgs-ostebrød er en fantastisk snack. Man trækker simpelthen brødet fra hinanden og får den mest udsøgte blanding af brød, smør, hvidløg og ost. Perfekt til en drink på terrassen.

Tid: 40 min.
Personer: 4-6
Credits: Delish

Ingredienser

  • Et stort hvidt brød med sprød skorpe
  • 100 g. smør
  • 4 fed hvidløg
  • 2 spsk. hakket persille (kan undværes)
  • 100 gram rød cheaard
  • 100 gram blød hvid ost (ikke Gouda)

    Fremgangsmåde

  • Smelt smørret og bland det med hvidløg og persille.
  • Skær dybe ridser i brødet, først på den ene led og derefter på den anden.
  • Pensel grundigt med hvidløgssmørret i samtlige revner på brødet.
  • Læg derefter aflange skiver af de to oste i reverne - skiftevis.
  • Pensl brødet med mere hvidløgssmør.
  • Pak brødet ind i sølvpapir og bag det i ovnen i 20 minutter på 180° varmluft.

    Servering

    Kan serveres som snack til en drink på terrassen eller sammen med nachos med kylling og guacamole.