Flammkuchen
...tysk pizza med bacon
TIP: Hvis man ikke har tid til at lave pizzadej, kan man godt bruge en rulle færdigdej.....men det bliver ikke det samme.
Den tyske flammkuchen minder meget om en pizza. Den tynde bund er toppet med cremefraiche, løg og bacon.
Tid: 30 min.
Personer: 4
Credits: spisbedre.dk
|
Ingredienser
En halv portion pizzadej
300 g. bacon i et helt stykke
1 stort løg
1,5 dl. cremefraiche 18 %
100 g. revet emmentaler
1 spsk. olivenolie
salt og peber
Fremgangsmåde
Varm ovnen op til 240°.
Skær baconstykket i tern.
Pil løget, halvér det, og skær løget i tynde skiver.
Rul pizzadejen ud på det medfølgende bagepapir, og læg den på en bageplade.
Smør pizzaen med cremefraiche, og drys salt og peber på.
Fordel den revne ost, bacontern og løgskiver ovenpå.
Dryp olivenolie på, og bag pizzaen i 12-15 minutter, til baconen er sprød.
Servering
Nyd straks, evt. med tomatsalat til.