Flammkuchen

...tysk pizza med bacon

 

TIP:
Hvis man ikke har tid til at lave pizzadej, kan man godt bruge en rulle færdigdej.....men det bliver ikke det samme.

Den tyske flammkuchen minder meget om en pizza.
Den tynde bund er toppet med cremefraiche, løg og bacon.

Tid: 30 min.
Personer: 4
Credits: spisbedre.dk

Ingredienser

  • En halv portion pizzadej
  • 300 g. bacon i et helt stykke
  • 1 stort løg
  • 1,5 dl. cremefraiche 18 %
  • 100 g. revet emmentaler
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt og peber

    Fremgangsmåde

  • Varm ovnen op til 240°.
  • Skær baconstykket i tern.
  • Pil løget, halvér det, og skær løget i tynde skiver.
  • Rul pizzadejen ud på det medfølgende bagepapir, og læg den på en bageplade.
  • Smør pizzaen med cremefraiche, og drys salt og peber på.
  • Fordel den revne ost, bacontern og løgskiver ovenpå.
  • Dryp olivenolie på, og bag pizzaen i 12-15 minutter, til baconen er sprød.

    Servering

    Nyd straks, evt. med tomatsalat til.