Ravioli

...med spinat og kød

 

TIP:
Laver man ofte raviolier, så kan man jo overveje at anskaffe en pastamaskine, der udover at rulle dejen ud også kan "fremstille" raviolierne.

Tid: 60 min.
Personer: 4 (hovedret) eller 6 (forret)
Credits: food.com

Ingredienser

  • En portion pastadej
  • 120 g. hakket oksekød
  • 120 g. hakket kalvekød (eller 250 g. en slags kød)
  • 1 fed hvidløg
  • 15 ml. smør
  • 120 g. kogt spinat, vredet
  • 2 æg, sammenpiskede
  • 30 g. romano, revet
  • Muskatnød

    Fremgangsmåde

    Fyldet

  • Brun kødet i smør med et helt fed hvidløg.
  • Fjern hvidløget og lad det køle af
  • Bland de øvrige ingredienser med det afkølede kød.
  • Smag til med salt og peber.

    Raviolien

  • Rul dejen ud med kagerulle.
  • Dejen skal rulles helt tyndt ud og stikkes så ud med en udstikker (eller et glas).
  • På hver pastacirkel kommer du en lille klat fyld. Ikke ret meget, for ellers kan de ikke lukkes....
  • Foldes dem midten, tryk dem sammen langs kanten og derefter trykkes med en gaffel et fint mønster - det gør også lige det sidste, for at de lukkes ordentligt.
  • Koges i en stor gryde med kogende vand tilsat en spiseskefuld olivenolie og et drys salt - i ca. 5 minutter.

    Servering

    Raviolien kan serveres med en tomatsovs - og kan både bruges som hovedret og som forret.