Ravioli
...med pølse og romano
TIP: Laver man ofte raviolier, så kan man jo overveje at anskaffe en pastamaskine, der udover at rulle dejen ud også kan "fremstille" raviolierne.
Tid: 60 min.
Personer: 4 (hovedret) eller 6 (forret)
Credits: louisesmadblok.dk
|
Ingredienser
En portion pastadej
340 g. sød Italiensk pølse (uden skind)
2 æg, piske
30 ml. romano ost (eller parmasan, hvis det skal være mindre skarpt)
Fremgangsmåde
Fyldet
Brun pølsen på en stegepande. Fjern fedtet og lad det køle af.
Bland æg og ost og bland pølsekødet i, når det er kølet af.
Raviolien
Rul dejen ud med kagerulle.
Dejen skal rulles helt tyndt ud og stikkes så ud med en udstikker (eller et glas).
På hver pastacirkel kommer du en lille klat fyld. Ikke ret meget, for ellers kan de ikke lukkes....
Foldes dem midten, tryk dem sammen langs kanten og derefter trykkes med en gaffel et fint mønster - det gør også lige det sidste, for at de lukkes ordentligt.
Koges i en stor gryde med kogende vand tilsat en spiseskefuld olivenolie og et drys salt - i ca. 5 minutter.
Servering
Raviolien kan serveres med en tomatsovs - og kan både bruges som hovedret og som forret.