Ravioli
...med ost og persille
TIP: Laver man ofte raviolier, så kan man jo overveje at anskaffe en pastamaskine, der udover at rulle dejen ud også kan "fremstille" raviolierne.
Tid: 60 min.
Personer: 4 (hovedret) eller 6 (forret)
Credits: food.com
|
Ingredienser
En portion pastadej
700 g. ricotta, drænet
2 æg, sammenpiskede
60 g. romano, revet
30 g. bredbladet persille, hakket
1,5 ml. kanel
Salt og peber
Fremgangsmåde
Fyldet
Bland alle ingredienser til en sammenhængende masse
Smag til med salt og peber.
Raviolien
Rul dejen ud med kagerulle.
Dejen skal rulles helt tyndt ud og stikkes så ud med en udstikker (eller et glas).
På hver pastacirkel kommer du en lille klat fyld. Ikke ret meget, for ellers kan de ikke lukkes....
Foldes dem midten, tryk dem sammen langs kanten og derefter trykkes med en gaffel et fint mønster - det gør også lige det sidste, for at de lukkes ordentligt.
Koges i en stor gryde med kogende vand tilsat en spiseskefuld olivenolie og et drys salt - i ca. 5 minutter.
Servering
Raviolien kan serveres med en tomatsovs - og kan både bruges som hovedret og som forret.