Ravioli

...med ost og persille

 

TIP:
Laver man ofte raviolier, så kan man jo overveje at anskaffe en pastamaskine, der udover at rulle dejen ud også kan "fremstille" raviolierne.

Tid: 60 min.
Personer: 4 (hovedret) eller 6 (forret)
Credits: food.com

Ingredienser

  • En portion pastadej
  • 700 g. ricotta, drænet
  • 2 æg, sammenpiskede
  • 60 g. romano, revet
  • 30 g. bredbladet persille, hakket
  • 1,5 ml. kanel
  • Salt og peber

    Fremgangsmåde

    Fyldet

  • Bland alle ingredienser til en sammenhængende masse
  • Smag til med salt og peber.

    Raviolien

  • Rul dejen ud med kagerulle.
  • Dejen skal rulles helt tyndt ud og stikkes så ud med en udstikker (eller et glas).
  • På hver pastacirkel kommer du en lille klat fyld. Ikke ret meget, for ellers kan de ikke lukkes....
  • Foldes dem midten, tryk dem sammen langs kanten og derefter trykkes med en gaffel et fint mønster - det gør også lige det sidste, for at de lukkes ordentligt.
  • Koges i en stor gryde med kogende vand tilsat en spiseskefuld olivenolie og et drys salt - i ca. 5 minutter.

    Servering

    Raviolien kan serveres med en tomatsovs - og kan både bruges som hovedret og som forret.