Burgerbøf

...med kapers, rødbede og drueagurk

 

Tid: 20 min.
Antal: 4 stk.
Credits: netsat (dk-kogebogen.dk)

Ingredienser

  • 500 g. hakket oksekød
  • 1 løg
  • 3 syltede drueagurker
  • 50 g. rødbeder
  • 2 spsk. kapers
  • 0,5 tsk. spidskommen
  • salt
  • peber

    Fremgangsmåde

  • Hak kapers, drueagurker og rødbeder fint.
  • Riv løget.
  • Bland det i oksekødet og ælt det hele sammen.
  • Tilsæt spidskommen og salt/peber og ælt det sammen, til det er jævnt fordelt.
  • Form fire bøffer og steg dem i ca. 8 min. på hver side (husk at vende dem 3-4 gange).

    Servering

    Serveres som normale burger - med burgerboller, salat, tomat, agurk, rå løg, dressing/ketchup.