Burgerbøffer

...lækre og saftige
 

TIP:
Der er egentlig ingen regler for, hvad du kan smage farsen til med. Har du mulighed for at putte lidt friske krydderier i, smager især frisk estragon skønt.


Tid: 30 min.
Antal: 8 bøffer
Credits: pigenogpomfritten.dk

Ingredienser

  • 1 kg hakket oksekød
  • 1 æg
  • 2 spsk Worchestershire sauce
  • 3 spsk barbecuesauce
  • 2 spsk finthakket løg eller løgpulver
  • finthakket hvidløg el. hvidløgspulver
  • salt og peber

    Fremgangsmåde

  • Rør alle ingredienser godt sammen - brug evt. en køkkenmaskine.
  • Fordel farsen i 8 portioner og form bøfferne - brug evt. en bøfpresse.
  • Bøfferne steges et par minutter på hver side - evt. med en skive ost når de er vendt.

    Servering

    Serveres med burgerboller og alt det tilbehør du vil have i dine burgere.