Kofta Kebabs
...en traditionel ret fra mellemøsten
Tid: 60 min.
Personer: 4
Credits: dk-kogebogen.dk
|
Ingredienser
500 g. hakket lammekød
1 revet løg
2 tsk. stødt spidskommen
2 tsk. stødt koriander
4 fed hvidløg
1 håndfuld rasp
1 æg
3 spsk. hakket persille
1,5 spsk. pinjekerne
citronbåde
salt
peber
Fremgangsmåde
Læg kødet i en skål.
Tilsæt revet løg, spidskommen, koriander, pinjekerner samt salt og peber.
Bland det godt sammen.
Tag en spiseskefuld kød og form det som en pølse (10 cm. lang, 2 cm. tyk).
Sæt pølserne på et spyd, pensel dem med lidt olie og bag dem i ovnen på 200° i ca. 15 min. (eller grill dem) til de er brune.
Servering
Serveres med citronbåde, pitabrød eller ris og salat (f.eks. Bulgursalat).