Kofta Kebabs

...en traditionel ret fra mellemøsten

 

Tid: 60 min.
Personer: 4
Credits: dk-kogebogen.dk

Ingredienser

  • 500 g. hakket lammekød
  • 1 revet løg
  • 2 tsk. stødt spidskommen
  • 2 tsk. stødt koriander
  • 4 fed hvidløg
  • 1 håndfuld rasp
  • 1 æg
  • 3 spsk. hakket persille
  • 1,5 spsk. pinjekerne
  • citronbåde
  • salt
  • peber

    Fremgangsmåde

  • Læg kødet i en skål.
  • Tilsæt revet løg, spidskommen, koriander, pinjekerner samt salt og peber.
  • Bland det godt sammen.
  • Tag en spiseskefuld kød og form det som en pølse (10 cm. lang, 2 cm. tyk).
  • Sæt pølserne på et spyd, pensel dem med lidt olie og bag dem i ovnen på 200° i ca. 15 min. (eller grill dem) til de er brune.

    Servering

    Serveres med citronbåde, pitabrød eller ris og salat (f.eks. Bulgursalat).