Quesadillas

 

TIP:
Quesadilla'erne kan lægges på bagepapir og dækkes med sølvpapir og holdes varme på 100°.

Tid: 30 min.
Antal: 12 stk.
Credits: Christine Barrett

Ingredienser

  • 12 små tortilla'er
  • 175 g. creme fraiche
  • 170 g. revet cheddar
  • 1 lille løg, meget fint hakket
  • 1 tsk. stødt chili
  • 1 grøn chili, meget fint hakket
  • Guargamole

    Fremgangsmåde

  • Læg en spsk. creme fraiche på den ene halvdel af en tortilla.
  • Fordel derefter revet ost og så løg ovenpå creme fraichen.
  • Strø lidt stødt chili over og til sidst lidt hakket chili
  • Fold den tomme side af tortillaen overfyldet og hold den lukket med en tandstikker.
  • Gør det samme med de resterende 11 tortillaer.
  • Varm en lille stegepande (til vanddråber syder væk)
  • Læg en foldet tortilla på panden og steg den i 45 sekunder.
  • Vend den og steg igen i 45 sekunder.
  • Gentag dette til osten er smeltet og fortsæt derefter med de resterende tortillaer.
  • Servering

    Serveres straks som appetizer med guacamole, som snack eller som tilbehør til Mexicansk mad eller lignende.