Senneps-flødesovs

...din nye favoritssovs - perfekt til lam

 

TIP:
Sovsen er oplagt til lam, men hvis man ikke er så meget til lam, så kan saucen også sagtens bruges til andre stykker kød.

Denne senneps-flødesauce er virkelig lækker! Den har en fantastisk smag, og så er den lækker og cremet. Med lidt rosmarin i saucen er den oplagt som tilbehør til lam. Den bliver den nye go-to sauce gæsterne skal imponeres.

Tid: 25 min.
Personer: 4
Credits: louisesmadblok.dk

Ingredienser

  • 2 små løg
  • 2 dl. hvidvin
  • 4-5 dl. piskefløde
  • 4 spsk. dijonsennep
  • 4 tsk. rosmarin, tørret. Men brug gerne frisk.
  • salt og peber

    Fremgangsmåde

  • Hak løget fint og svits det i lidt olie i en lille gryde.
  • Tilsæt hvidvinen og lad det småsimre indtil det er reduceret til cirka halvdelen. Det tager cirka 5 minutter.
  • Skru ned på medium varme og tilsæt piskefløden.
  • Lad det simre imens du ofte rører i saucen. Saucen skal begynde at tykne. Det tager cirka 10-12 minutter.
  • Tilsæt sennep og rosmarin og lad saucen simre i 2 minutter.
  • Smag saucen til med salt og peber.