BBQ-sovs

 

TIP:
Lav evt. en dobbeltportion og frys den.

Tid: 2 timer
Personer: 4

Ingredienser

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg (eller 1 kinesisk hvidløg)
  • 2 dl. vand
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 oksebouillonterning
  • 2 spsk. brun farin
  • 0,5 dl. chilisovs
  • 2 tsk. sennepspulver (Coleman's)
  • Salt og peber

    Fremgangsmåde

  • Skræl løg og hvidløg og snit dem (det behøves ikke at være så fint, da det hele skal blendes til sidst)
  • Svits løgene i lidt olie
  • Tilsæt resten af ingredienserne
  • Bring sovsen i kog, lad den koge igennem og derefter simre i mindst 2 timer
  • Blend sovsen grundigt igennem med en stavblender

    Servering

    BBQ sovsen kan bruges både varm og kold, generelt til alle stegte retter, f.eks. steaks, schnitzel, pommes frites osv. Den er rigtig god til pulled pork.