Samich

...skøn morgenmad

 

TIP:
Pas på med varmen på panden - osten skal nå at smelte lidt inden brødet bliver brændt

Denne "samich" er en sjov kombination af "ham & eggs" og og en skinketoast. Den er fantastisk som en lidt anderledes morgenmad eller eftermiddagssnack.

Nogle bruger Lätta - altså plantemargarine....men det er en fejl! Der skal bruges smør! Produkter som Lätta burde slet ikke eksisterer!

Tid: 10 min.
Antal: 1
Credits: Emil Ihlenstadt Aagaard

Ingredienser

  • 2 skiver sandwichbrød
  • 1 skive god kogt skinke
  • 1 skive ost (eller flere, så de dækker)
  • 1 æg
  • Smør

    Fremgangsmåde

  • Spejl ægget på begge sider, så al hvide er fast men blommen stadig flydende.
  • Smør de to skiver sandwichbrød med smør.
  • Læg den ene skive brød på panden med smørsiden nedad.
  • Kom derefter en skive skinke, en skive ost og spejlægget på brødet.
  • Læg den anden brødskive på toppen, med smørsiden opad.
  • Steg brødet til det er sprødt og gyldent (ca. 2 minutter) og vend det derefter og giv den anden side samme tid.