One Pot Pasta

...med tomatsauce og kødboller

 

Spaghetti med tomatsauce og kødboller er jo et evigt hit i mange familier og her er den i en one-pot udgave. I denne opskrift er det gjort endnu hurtigere at lave kødbollerne, ved at bruge medisterpølse aka færdiglavet fars. Så smart, for det gør kun retten endnu nemmere og lynhurtigt.

Tid: 30 min.
Personer: 4
Credits: valdemarsro.dk

Ingredienser

  • 400 g. spaghetti
  • 350 g. medisterpølse
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 15 frisk basilikum, blade, fintstrimlet
  • 1 tsk. tørret timian
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 2 stængler bladselleri, groftrevet
  • 1/2 squash, groftrevet
  • 125 g. frisk mozzarella
  • 6 dl. grøntsagsbouillon
  • 1 tsk. salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 50 g parmesan, friskrevet

    Fremgangsmåde

  • Skær skindet af medisterpølsen og form kødboller på størrelse med en lille frikadelle.
  • Smør bunden af gryden med olie og kom alle ingredienserne til retten i en stor gryde - på en gang.
  • Kog op og sørg for at pastaen bliver dækket med væde.
  • Lad derefter retten simre med låg på i 10-15 minutter eller til pastaen er perfekt kogt og med en smule bid i.

    Servering

    Serveres med friskrevet parmesan og gerne med lidt grønt tilbehør til.