One Pot Pasta
...med tomatsauce og kødboller
Spaghetti med tomatsauce og kødboller er jo et evigt hit i mange familier og her er den i en one-pot udgave.
I denne opskrift er det gjort endnu hurtigere at lave kødbollerne, ved at bruge medisterpølse aka færdiglavet fars. Så smart, for det gør kun retten endnu nemmere og lynhurtigt.
Tid: 30 min.
Personer: 4
Credits: valdemarsro.dk
|
Ingredienser
400 g. spaghetti
350 g. medisterpølse
1 ds. hakkede tomater
2 spsk. tomatpuré
15 frisk basilikum, blade, fintstrimlet
1 tsk. tørret timian
1 løg, finthakket
3 fed hvidløg, finthakket
2 stængler bladselleri, groftrevet
1/2 squash, groftrevet
125 g. frisk mozzarella
6 dl. grøntsagsbouillon
1 tsk. salt
sort peber, friskkværnet
50 g parmesan, friskrevet
Fremgangsmåde
Skær skindet af medisterpølsen og form kødboller på størrelse med en lille frikadelle.
Smør bunden af gryden med olie og kom alle ingredienserne til retten i en stor gryde - på en gang.
Kog op og sørg for at pastaen bliver dækket med væde.
Lad derefter retten simre med låg på i 10-15 minutter eller til pastaen er perfekt kogt og med en smule bid i.
Servering
Serveres med friskrevet parmesan og gerne med lidt grønt tilbehør til.