Indisk hakkebøf

...med majssalsa

 

Tid: 30 min.
Personer: 2
Credits:

Ingredienser

Indisk hakkebøf

  • 300 g. hakket oksekød 3-7% fedt
  • 1 tsk. karry
  • Salt og peber

    Dressing

  • 100 g. græsk yoghurt 2%
  • 2-3 kardemommekapsler eller 1 knsp. kardekommefrø

    Majssalsa

  • 1 rød chili uden kerner
  • 1 tsk. olie
  • 1 knsp. karry
  • 1 tsk. limesaft
  • 150 g. majs
  • Frisk koriander

    Fremgangsmåde

  • Rør yoghurt sammen med knust kardemomme
  • Smag til med salt og peber

  • Hak chilien fint og bland med olie, karry og limesaft.
  • Vend majskernerne i, smag til med salt og peber og drys med grofthakket koriander

  • Form to hakkebøffer
  • Krydr med karry, salt og peber
  • Steg hakkebøfferne i 3-4 minutter på hver side afhængigt af tykkelsen.

    Servering

    Server bøfferne med krydret yoghurt, majssalsa og lunt naanbrød