Indisk hakkebøf
...med majssalsa
Tid: 30 min.
Personer: 2
Credits:
|
Ingredienser
Indisk hakkebøf
300 g. hakket oksekød 3-7% fedt
1 tsk. karry
Salt og peber
Dressing
100 g. græsk yoghurt 2%
2-3 kardemommekapsler eller 1 knsp. kardekommefrø
Majssalsa
1 rød chili uden kerner
1 tsk. olie
1 knsp. karry
1 tsk. limesaft
150 g. majs
Frisk koriander
Fremgangsmåde
Rør yoghurt sammen med knust kardemomme
Smag til med salt og peber
Hak chilien fint og bland med olie, karry og limesaft.
Vend majskernerne i, smag til med salt og peber og drys med grofthakket koriander
Form to hakkebøffer
Krydr med karry, salt og peber
Steg hakkebøfferne i 3-4 minutter på hver side afhængigt af tykkelsen.
Servering
Server bøfferne med krydret yoghurt, majssalsa og lunt naanbrød