Bøf Lindstrøm

...svenskernes svar på pariserbøf

 

Tid: 45 min.
Antal: 4 bøffer
Credits: voresmad.dk

Ingredienser

  • ½ kg hakket oksekød
  • 1 spsk olie
  • 100 g syltede rødbeder
  • 2 spsk kapers
  • 1 alm. løg, 125 g.
  • 1 lille fed hvidløg
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber

    Fremgangsmåde

  • Dryp rødbederne af og skær dem i små tern 5x5 mm.
  • Skræl og hak løget fint. Dryp kapers af og hak dem groft.
  • Rør kødet med salt og peber, rør det godt igennem i 2 minutter.
  • Riv hvidløg fint og kom det i kødet sammen med rødbedetern, kapers og løg.
  • Rør godt.
  • Sæt farsen i køleskabet.
  • Form fire bøffer, pres kødet lidt sammen, så det ikke går fra hinanden under stegningen.
  • Steg bøfferne 7-8 minutter på hver side – 1 minut for hver mm de er høje.

    Servering

    Serveres med råstegte kartofler, salat og groft rugbrød