Bøf Lindstrøm
...svenskernes svar på pariserbøf
Tid: 45 min.
Antal: 4 bøffer
Credits: voresmad.dk
|
Ingredienser
½ kg hakket oksekød
1 spsk olie
100 g syltede rødbeder
2 spsk kapers
1 alm. løg, 125 g.
1 lille fed hvidløg
2 tsk salt
1 tsk peber
Fremgangsmåde
Dryp rødbederne af og skær dem i små tern 5x5 mm.
Skræl og hak løget fint. Dryp kapers af og hak dem groft.
Rør kødet med salt og peber, rør det godt igennem i 2 minutter.
Riv hvidløg fint og kom det i kødet sammen med rødbedetern, kapers og løg.
Rør godt.
Sæt farsen i køleskabet.
Form fire bøffer, pres kødet lidt sammen, så det ikke går fra hinanden under stegningen.
Steg bøfferne 7-8 minutter på hver side – 1 minut for hver mm de er høje.
Servering
Serveres med råstegte kartofler, salat og groft rugbrød