Tomatsovs

...den mexicanske

 

Tid: 30 min.
Mængde: ca. 500 g.
Credits: Christine Barrett

Ingredienser

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 lille løg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 grøn chili
  • 1 spsk. tomatpuré
  • Stødt koriander, salt og peber

    Fremgangsmåde

  • Opvarm olien i en kasserolle.
  • Klar løg og hvidløg i 5 minutter til de er bløde men ikke brune.
  • Brændt tomatpuréen af i bunden af gryden.
  • Tilsæt hakkede tomater og den hele grønne chili.
  • Smag til med stødt koriander, salt og peber
  • Lad det simre i 20 minutter (eller til sovsen er tyk)
  • Fjern chili'en.
  • Vil man have et stærkere sovs, hakkes chilien og kommes tilbage i sovsen.