Æggemuffins
...squach og tomat
De små lækre æggemuffins kan varieres med groftrevet ost, feta skåret i små tern eller smuldret og de er også virkelig gode med finthakket sprødstegt bacon eller chorizo i tern.
De er skønne i madpakkerne, til en hurtig morgenmad, frokost, på et brunchbord eller til en buffet.t.
Tid: 30 min.
Antal: 12
Credits: valdemarsro.dk
|
Ingredienser
1 løg, finthakket
1 tsk. olivenolie
7 æg
0,50 dl vand
1 tsk flagesalt
sort peber, friskkværnet
1 håndfuld frisk basilikum, finthakket
300 g. squash
24 cherrytomater
1 tsk. smør, til at smøre formene med
0,50 håndfuld frisk basilikum, til servering
Fremgangsmåde
Sauter de finthakkede løg på en pande i en smule olie, til de er klare og bløde.
Pisk æggene sammen med vand, salt og peber og rør groftrevet squash, finthakket basilikum og de sauterede løg i blandingen og kom derefter det hele i smurte muffinsforme.
Læg to cherrytomater på toppen af hver æggemuffin.
Bag i en forvarmet ovn ved 175° varmluft i 12 minutter.
Lad dem køle af på en rist.
Drys hver æggemuffins med finthakket basilikum inden servering.
Servering
Kan serveres lune eller kolde (er også gode i madpakken).