Drømmekage
...fra Brovst
Tid: 45 min.
Antal: 20 stk.
Credits: arla.dk
Ingredienser
4 æg
300 g. sukker
2 dl. mælk
50 g. smør
250 g. hvedemel
3,5 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
Fyld
100 g smør
150 g kokosmel
225 g brun farin
0,5 dl mælk
Lidt ekstra fyld (hvis du godt kan lide snask)
125 g smør
200 g kokosmel
285 g brun farin
1 dl mælk
Fremgangsmåde
Pisk æg og sukker lyst og luftigt.
Varm imens mælk og smør (lillefingervarmt).
Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen. Vend det forsigtigt, drysset gennem en sigte, i dejen skiftevis med mælkeblandingen.
Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir (ca. 5 x 22 x 30 cm) og bag kagen midt i ovnen (180° varmluft) i 20 - 25 minutter.
Kom smør, kokosmel, farin og mælk i en tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring.
Tag kagen ud (den skal være næsten færdigbagt) og skru op for ovnen (225°).
Fordel fyldet på kagen og bag den færdig, stadig midt i ovnen - i 5-10 minutter.