One Pot Pasta

...med kylling og spinat

 

TIP:
Man kan bruge en rest kyllingekød fra dagen før eller fra en hel kyllingesteg, i så fald kommes alle ingredienserne i gryden samtidig

Kylling, spinat og bacon er et godt match og denne one pot pasta med kylling smager altså virkelig super dejligt.

Tid: 25 min.
Personer: 4
Credits: valdemarsro.dk

Ingredienser

  • 8 dl grøntsagsbouillon, tilføj lidt ekstra om nødvendigt
  • 375 g kyllingebryst
  • 375 g pasta, fx. pastarør eller spaghetti
  • 200 g bacon, sprødstegt og skåret i mindre stykker
  • 2 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 squash, groftrevet
  • 150 g spinat, frosne, finthakket
  • 2 tsk timian, tørret
  • 1 tsk oregano, tørret
  • 1 1/2 dl piskefløde
  • 1 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet

    Til servering

  • 50 g parmesan, friskrevet
  • 1 håndfuld krydderurter, friske

    Fremgangsmåde

  • Kog grøntsagsboullion op i en gryde, kom kylling i, skrue ned for varmen og lad det simre i 8-10 minutter.
  • Gør imens alle de andre ingredienser klar. Tilsæt alle ingredienserne i gryden og rør godt rundt.
  • Sæt låg på og lad det koge op, rør godt rundt igen og indstil derefter temperaturen på kogepladen, så det simrer i gryden.
  • Lad det småkoge i 10-12 minutter eller til pastaen er perfekt kogt.

    Servering

    Server med friskrevet parmesan.