One Pot Pasta
...med kylling og spinat
TIP: Man kan bruge en rest kyllingekød fra dagen før eller fra en hel kyllingesteg, i så fald kommes alle ingredienserne i gryden samtidig
Kylling, spinat og bacon er et godt match og denne one pot pasta med kylling smager altså virkelig super dejligt.
Tid: 25 min.
Personer: 4
Credits: valdemarsro.dk
|
Ingredienser
8 dl grøntsagsbouillon, tilføj lidt ekstra om nødvendigt
375 g kyllingebryst
375 g pasta, fx. pastarør eller spaghetti
200 g bacon, sprødstegt og skåret i mindre stykker
2 løg, finthakket
3 fed hvidløg, finthakket
1 squash, groftrevet
150 g spinat, frosne, finthakket
2 tsk timian, tørret
1 tsk oregano, tørret
1 1/2 dl piskefløde
1 tsk salt
sort peber, friskkværnet
Til servering
50 g parmesan, friskrevet
1 håndfuld krydderurter, friske
Fremgangsmåde
Kog grøntsagsboullion op i en gryde, kom kylling i, skrue ned for varmen og lad det simre i 8-10 minutter.
Gør imens alle de andre ingredienser klar. Tilsæt alle ingredienserne i gryden og rør godt rundt.
Sæt låg på og lad det koge op, rør godt rundt igen og indstil derefter temperaturen på kogepladen, så det simrer i gryden.
Lad det småkoge i 10-12 minutter eller til pastaen er perfekt kogt.
Servering
Server med friskrevet parmesan.