Estragonkylling
Tid:25 min.
Personer: 4
Credits: Ugebladet Søndag
|
Ingredienser
1 kg. kyllingeinderfilet
3 spsk. olivenolie
2 bdt. porrer
2 store løg
3 fed hvidløg
2 spsk. smør
2-3 spsk. sennep (dijon)
4 dl. hønsebouillon
5 dl. piskeflæde
4 spsk. tørret estragon
Salt og peber
Evt. lidt majsstivelse
Fremgangsmåde
Dup kyllingekødet med køkkenrulle og vend kødet i en skål sammen med olie, salt og peber.
Skyl og rens porrerne og skær dem i skiver.
Pil og hak løg og hvidløg.
Smelt smørret i en stor gryde og steg løgene, uden at de tager farve.
Tilsæt kødet og brun det i et par min.
Tilsæt porrer og sennep og steg det under omrøring, til porrerne falder sammen.
Tilsæt bouillon, fløde og estragon og lad retten simre i 10 min.
Jævn evt. saucen og smag til med salt og peber.
Servering
Serveres med pasta og frisk estragon eller med ris og mangochutney.