Estragonkylling

 

Tid:25 min.
Personer: 4
Credits: Ugebladet Søndag

Ingredienser

  • 1 kg. kyllingeinderfilet
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 bdt. porrer
  • 2 store løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk. smør
  • 2-3 spsk. sennep (dijon)
  • 4 dl. hønsebouillon
  • 5 dl. piskeflæde
  • 4 spsk. tørret estragon
  • Salt og peber
  • Evt. lidt majsstivelse

    Fremgangsmåde

  • Dup kyllingekødet med køkkenrulle og vend kødet i en skål sammen med olie, salt og peber.
  • Skyl og rens porrerne og skær dem i skiver.
  • Pil og hak løg og hvidløg.
  • Smelt smørret i en stor gryde og steg løgene, uden at de tager farve.
  • Tilsæt kødet og brun det i et par min.
  • Tilsæt porrer og sennep og steg det under omrøring, til porrerne falder sammen.
  • Tilsæt bouillon, fløde og estragon og lad retten simre i 10 min.
  • Jævn evt. saucen og smag til med salt og peber.

    Servering

    Serveres med pasta og frisk estragon eller med ris og mangochutney.