Skagentoast

...en let frokostret

 

TIP:
Skal retten bruges som forret bør man halvere brødskiverne.

Fin lille frokost eller forret, god til grill-sæsonen eller som natmad.

Tid: 15 min. samt optøring af rejer
Personer: 4

Ingredienser

  • 250 g pillede rejer
  • Revet skal af 0,5 usprøjtet citron
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 - 2,5 tsk. revet peberrod/peberrodsmos
  • 0,5 dl snittet dild
  • 75 g mayonnaise
  • 50 g creme fraische
  • Salt, peber
  • 4 skiver toastbrød
  • Smør

  • 75 g stenbiderrogn / ørredrogn
  • Dild
  • Citron

    Fremgangsmåde

  • Hak 1/3 af rejerne groft.
  • Bland hele og hakkede rejer, citron, peberrod og dild med mayonnaise.
  • Smag til med salt og peber.
  • Skær skorpen af brødet og rist det i smør. (lad det "dryppe af" på køkkenrulle)

    Servering

    Kom rejesalaten på brødet, og pynt med rogn, dildkvist og citron.