HEINOFISK

...fiskebiks med tomat

 

TIP:
Frossen torskefilet, Alaska Pollock eller lignende kan godt bruges, men det bliver selvfølgelig bedst med frisk fisk.

Tid: 30 min.
Personer: 4
Credits: Heinofisk A/S

Ingredienser

  • 500 g. torskefilet
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 1 bundt forårsløg
  • 300 g. rejer (kan udelades)
  • 3 tsk. karry
  • ½ dl. olie
  • 2 fed hvidløg
  • Salt og peber

    Fremgangsmåde

  • Skær fisken i firkanter
  • Skær forårsløgene i skiver
  • Svits hvidløg og karry i olien
  • Tilsæt forårsløgene og brun dem lidt
  • Læg fiskestykkerne ovenpå forårsløgene.
  • Hæld de hakkede tomater over og lad det simre under låg i 15 minutter
  • Brok det hele lidt i stykker
  • Pynt med rejer (kan udelades)

    Servering

    Retten kan serveres med ris - men lidt godt brød kan også gøre det.