Grillede kammuslinger

...med blomkåls-puré og knas

 

Tid: 30 min.
Personer: 6
Credits: Ugebladet Søndag

Ingredienser

  • 0,5 blomkål
  • 100 g. smør
  • 1 dl. piskefløde
  • 6 kammuslinger
  • 2 spsk. rapsolie
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 skive brød
  • 1 bdt. frisk estragon
  • Salt og peber

    Fremgangsmåde

  • Kog blomkålen mør i vand
  • Hæld vandet fra og mos kålen.
  • Brun smørret i en gryde, tilsæt piskefløde og lad det koge op.
  • Rør smørblandingen i kålen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Vend kammuslingerne i rapsolien og grill dem i 30 sekunder på hver side.
  • Skær brødet i små terninger.
  • Varm olivenolien op på en pande og rist brødternene gyldne.

    Servering

    Anret mosen i 6 dybe skåle og fordel kammuslinger, croutoner og estragon ovenpå.