Grillede kammuslinger
...med blomkåls-puré og knas
Tid: 30 min.
Personer: 6
Credits: Ugebladet Søndag
|
Ingredienser
0,5 blomkål
100 g. smør
1 dl. piskefløde
6 kammuslinger
2 spsk. rapsolie
2 spsk. olivenolie
1 skive brød
1 bdt. frisk estragon
Salt og peber
Fremgangsmåde
Kog blomkålen mør i vand
Hæld vandet fra og mos kålen.
Brun smørret i en gryde, tilsæt piskefløde og lad det koge op.
Rør smørblandingen i kålen.
Smag til med salt og peber.
Vend kammuslingerne i rapsolien og grill dem i 30 sekunder på hver side.
Skær brødet i små terninger.
Varm olivenolien op på en pande og rist brødternene gyldne.
Servering
Anret mosen i 6 dybe skåle og fordel kammuslinger, croutoner og estragon ovenpå.