Caesar-dressing

...den fra salaten - UDEN ansjoser!

 

TIP:
Parmesanen kan godt give dressingen en lille smule grynet struktur, så hvis du vil have en helt glat dressing, er det en god idé at blende den.

Virkelig lækker cæsardressing med den helt rigtige smag, selvom den er uden ansjoser. Den hjemmelavede version er endda super nem og hurtig at røre sammen.

Tid: 5 min.
Personer: 4
Credits: www.webopskrifter.dk

Ingredienser

  • 50 g. mayonnaise
  • 50 g. creme fraiche
  • 1 tsk. citronsaft
  • 1 tsk. dijonsennep (evt.lidt mere)
  • 15 g. parmesanost
  • 1 spsk. vand
  • Lidt hvidløg (fintrevet)
  • 1 1/2 tsk. Worcestershire sauce
  • salt og peber

    Fremgangsmåde

  • Rør mayonnaise og creme fraiche sammen med citronsaft og dijonsennep.
  • Riv parmesanen fint, og rør det i dressingen sammen med vandet.
  • Smag dressingen til med fintrevet hvidløg. Hvidløg er meget stærkt, når det rives, så kom lidt i ad gangen, til du synes, hvidløgssmagen er tilpas.
  • Rør til sidst engelsk sauce eller worchestershiresauce i dressingen, og smag den til med salt og peber.